ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 66 ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ ΣΥΡΟΣ ΤΚ 84100
2281083085

Όροι Χρήσης

Το e-kritharis.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της  εταιρείας Κριθάρης Ο.Ε.   που εδρεύει στην Ηρ πολυτεχνίου 66 στη Σύρο. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους  καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να καταρτίζονται στην Ελληνική γλώσσα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των  πηληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα  της εταιρίας όσο και των παρεχομένων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών.  Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά  για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων  υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, εκτός από συνεργαζόμενες με την ANNA ΦΩΤΕΙΝΙΑ & ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΡΕΡΗΣ Ο.Ε επιχειρήσεις, στις οποίες διαβιβάζονται προσωπικά δεδομένα του πελάτη με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης δίνει  με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την ANNA ΦΩΤΕΙΝΙΑ & ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΡΕΡΗΣ Ο.Ε για τους σκοπούς  εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την ANNA ΦΩΤΕΙΝΙΑ & ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΡΕΡΗΣ Ο.Ε επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού.

Ειδικότερα στοιχεία – πληροφορίες ηλεκτρονικού καταστήματος:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΚΡΙΘΑΡΗΣ ΟΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ : ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 66, Τ.Κ. 84100

ΑΦΜ : 998225812  - ΔΟΥ : ΣΥΡΟΥ

Γ.Ε.ΜΗ.: 122764638000

EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : kritharisiros@gmail.com

ΤΗΛ. : 2281 083085

To kritharis.com  δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που  διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα  ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.  

Το kritharis.com  διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου του site και  οποιαδήποτε αντιγραφή αυτών απαγορεύεται και διώκεται νομικά. Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση τυχόν αντιδικιών είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα Δικαστήρια Σύρου Οι χρήστες/επισκέπτες υποχρεούνται να τηρούν όλους τους σχετικούς Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς νόμους και κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά των νομοθεσιών που αφορούν την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, την προστασία προσωπικών δεδομένων, την προστασία του ανταγωνισμού κλπ. Επίσης οι χρήστες/επισκέπτες οφείλουν να κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού κατά τρόπο σύμφωνο με τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα του ιστοχώρου είναι σε ευρώ και αφορούν σε πωλήσεις που θα γίνουν αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, ισχύουν δε για όσο χρόνο αυτές είναι αναρτημένες στήν ιστοσελίδα. Για αγορές απ' ευθείας από το κατάστημα, ενδέχεται να υπάρχει μια μικρή διαφοροποίηση στις τιμές σε σχέση με αυτές υπάρχουν αναρτημένες στα προϊόντα του ιστοχώρου.

To e-kritharis.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Βέβαια ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε κατά το χρόνο παραλαβής του εμπορεύματος, το τίμημα το οποίο αναγράφονταν στους οικείους τιμοκαταλόγους γι' αυτό το προϊόν κατά το χρόνο παραγγελίας.

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός του Ελλαδικού χώρου. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα από Δευτέρα έως Σαββάτο από τις  8.00π.μ. έως 14.00μ.μ. Μετά την παραγγελία του χρήστη /πελάτη η Εταιρεία θα επικοινωνήσει με τον τελευταίο μέσω e-mail (στην υποδειχθείσα από τον πελάτη ηλεκτρονική διεύθυνση) ή / και αριθμό τηλεφώνου για να επιβεβαιωθεί η αγορά. Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παρήγγειλε πελάτης δεν είναι διαθέσιμα, θα  επικοινωνήσει η Εταιρεία μαζί του μέσω e-mail ή / και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να τον ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχει τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν τον ικανοποιεί, να ζητήσει την ανάκληση παραγγελίας προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία του μπορεί να εκτελείται κανονικά.